Applicatie Patches

Al onze patches zijn opstrijkbaar, tenzij duidelijk anders vermeld bij product.

LET OP: Deze instructies zijn bedoeld voor het strijken van een patch op een katoenen ondergrond. Raadpleeg het label van je textiel indien je een andere ondergrond gebruikt. Om zeker te zijn dat de patch zich goed vasthecht op stoffen waarbij dit moeizaam gaat, is het aanbevolen stap 5 en 6, 2 of 3 maal te herhalen.

Let op!

*  De patch zit na het strijken alleen onder het genaaide gedeelte vast. Sommige patches hebben daardoor een randje wat los zit van de stof! Dit is helemaal normaal. Om dit ook tegen te gaan kun je de patch vast zetten met een paar steekjes garen.

*  Last but not least: Jeans patch is niet aansprakelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit het gebruik van deze gebruiksaanwijzing.

How to

1. Leg een dunne lap stof ( t-shirt, kussensloop of dunne katoenen stof) op een harde, niet warmte-gevoelige ondergrond (aanrecht, tafel, etc.)

2. Plaats het kledingstuk waarop de patch moet komen, goede kant naar boven.

3. Plaats de patch met de afbeelding naar boven op het kledingstuk.

4. Bedek de patch met een persdoek (t-shirt, kussensloop of dunne katoenen stof).

5. Neem uw strijkijzer op de heetste stand en druk met al je power voor 15 seconden.

6. Draai je kledingstuk nu binnenstebuiten en herhaal stap 4 en 5 op de achterkant. Draai je persdoek (om verbranding te voorkomen) zonder dat uw kledingstuk afkoelt en herhaal nogmaals stap 5.

7. Zorg ervoor dat je kledingstuk volledig is afgekoeld alvorens het te gebruiken.

8. Om loslaten absoluut tegen te gaan, de patch vastzetten met een paar steekjes garen.

Wassen op lage temperatuur, aangezien de lijmlaag bij hoge temperaturen week word en kan loslaten. In het uitzonderlijke geval dat de patch loslaat kun je deze weer vast strijken door vanaf stap 4 tot en met stap 7 de handelingen te herhalen. Zet hem daarna op diverse punten vast met enkele steekjes garen.